Mit Liv Med Hårde Stoffer…

Hårde og meget effektive stoffer!

Once again – grundrens saves my life! Eller i hvert fald min Muuto lysestage… (Louise Campbell´s The More The Merrier)

Lysestagen er delvist lavet af gummi, og hvor lækkert et materiale det så end er, så tager det altså imod farven fra farvede stearinlys og dét er dælme ikke heldigt. Oven i hatten, så sker der noget rætti skidt, når holderen bliver udsat for høj varme… Hvis du lader lyset brænde helt ned, så begynder den metaldut, som selve lyset placeres i, at løfte sig fra gummi-delen! Og den kan IKKE proppes ned igen 😦 Så det er altså dobbelt op på “dælme ikke heldigt” for en lysestage i det her prisleje. Dette har kostet livet for én af holderne, og gjort en anden lidt mindre pæn… Fremover puster jeg ud i god tid!

Billede lånt fra bolig-shoppen.dk

Nå men nok brok – det skulle jo egentlig være et positivt lillebitte indlæg: Lysestagens gummi-dele havde nemlig også fået en delridser, skrammer og sorte streger, der yderligere ødelagde det elles så elegante udtryk. Faktisk var jeg temmelig opgivende, og troede aldrig den ville blive fin og ren igen – indtil jeg kom til at tænke på grundrens! Maaan det produkt stopper aldrig med at overraske, gør det?! Det tog jo ikke lang tid at få skrubbet lysestagen fin igen!! Så yay for hårde stoffer!

*Lidt ironisk at en lysestage, med navnet “The More The Merrier”, opfører sig sådan “haha du blev varm og deform! du kan ikke bruges! du er stemt ude!”……Eller hvad?…….

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s